despre mine

Lago di Garda, Iunie 2022

Salutare tuturor!

Mă numesc Andrei Chiricheș, m-am născut în 1990 în România iar povestea vieții mele a fost semnificativ marcată de un eveniment deosebit în vara anului 2008 – un accident în timpul unei băi, care a dus la o paralizie a coloanei vertebrale. Cu toate acestea, nu m-am lăsat nicio clipă descurajat.

În același an am luat decizia de a începe un nou capitol și am  emigrat în Germania. Aici am găsit nu doar noi oportunități, ci am și luat hotărârea de a-mi urmări visele.

Am luat bacalaureatul iar în toamna anului 2011 am început studiul in cadrul Universitații Passau, specializarea ”Litere”.

Cu timpul însă am dezvoltat un interes profund în domeniul lumii financiare, ceea ce m-a determinat să vreau să învăț cât mai mult asușindu-mi o cunoaștere vastă în acest domeniu.

De-a lungul anilor, am citit peste 100 de cărți despre finanțe și dezvoltare personală și m-am uital la peste 250 de ore de material video, lucru ce doar a alimentat și mai mult pasiunea mea pentru educația financiară, punănd bazele unor cunoștințe vaste și stabile în acest domeniu.

Pe lângă pasiunea mea profesională, am și  diferite hobby-uri, care reflectă personalitatea mea.

Cititul rămâne una dintre pasiunile mele cele mai mari, deoarece îmi oferă posibilitatea să pătrund în lumi diferite.

Călătoriile îmi deschid ochii către culturi și perspective noi, în timp ce jocurile video mă ajută să mă scufund în lumi virtuale.

Drumul vieții mele a fost marcat de provocări, dar am învățat să le percep ca pe niște oportunități. Fiecare pas m-a transformat în persoana care sunt azi – un om care trăiește pasiunea pentru educația financiară, însetat de cunoaștere și care  savurează viața în toate nuanțele ei.

 

Vrei să mă însoțești pe acest drum?